Vorige

Positieve geluiden over kerst 2022 tijdens beurs GRS Retail

Tekst


De februaribeurs van GRS Retail stond in het teken van komend najaar en kerst. Betrokkenen kijken met optimisme vooruit.

GRS Retail hield op 9 en 10 februari in Boskoop haar februaribeurs. „De opkomst was zeer goed”, zegt communicatiemedewerker Ageeth Eijkelboom. „Ik denk dat ruim 80% van de 148 bij ons aangesloten tuincentra zijn geweest.”

De februaribeurs van GRS Retail stond in het teken van komend najaar en kerst. De nadruk lag hierbij op de verkoop van hardware. Groen neemt om die reden op deze beurs een minder prominente plek in dan op de laatste beurs in november.

Kerstbomen

Een van de voorkeursleveranciers van GRS Retail is kerstboomleverancier Greencap. „Ik stond er zelf niet, we presenteerden alleen onze producten op de beurs”, zegt Mathieu Peters van Greencap. „Ik heb nog geen terugkoppeling gehad, maar voor mijn gevoel is iedereen positief. Ieder tuincentrum heeft tijdens afgelopen kerst zijn omzet gehaald en dat geeft vertrouwen voor dit jaar.”

Hogere prijzen hoeven volgens hem niet altijd negatief uit te pakken. „De trend is dat prijzen stijgen omdat alle kosten omhoog zijn gegaan. Vooralsnog zorgt dit voor een betere brutomarge voor tuincentra.”

Johan Debrabandere (rechts) overhandigt tijdens de beurs aan Maarten Schouls van voorkeursleverancier Plantion een award voor ’Meest inspirerende groene stand’. (Foto: GRS Retail)

Wat zegt Johan Debrabandere, category manager Groen bij GRS Inkoop over de beurs?

Lees het volledige artikel in De Boomkwekerij editie 4. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan nu al het complete artikel en meer via mijnboomkwekerij.nl

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster