Vorige

Relatiedag LTO Vakgroep op 21 juni in Opheusden

Beeld
Arno Engels/LTO

Woensdagmiddag 21 juni houdt LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen de Relatiedag in Opheusden. Met sprekers vanuit Ministerie van LNV en LTO, en pitches vanuit 7 kwekerijregio’s.

De Relatiedag vindt plaats in het Laanboomhuis, Bomenlaan 1 in Opheusden. Het programma is gefocust op uitdagingen en verbindingen in onze sector.

Regio’s

Er zullen regionale pitches verzorgd worden door vakgenoten vanuit zeven kwekerijregio’s. De vakgenoten presenteren specifieke regionale uitdagingen en mogelijke oplossingen. Aansluitend zullen de sprekers van LNV en LTO ingaan op de landelijke verbinding tussen de sector, LTO en de overheid.

Ministerie LNV

Het ministerie van LNV zal meer informatie geven over het Nationaal Programma Landelijk Gebied. Algemeen directeur Hans van den Heuvel (LTO Nederland) zal vertellen over het werk an belangenbehartiging.

Excursie

Aansluitend is er een afsluitingen met een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om na het centrale programma mee op excursie naar een toonaangevende boomkwekerij in de buurt. Aanmelden voor de dag is noodzakelijk. Klik hier om u voor de dag aan te melden, en voor meer informatie.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster