Vorige

René Vissers nieuwe algemeen directeur Betuwe Groep

Tekst
Beeld
Maarel Orchids; Betuwe Groep

René Vissers is per 1 juli 2023 aangesteld als algemeen directeur van Betuwe Groep, het moederbedrijf van Betuwe Plant, Gelderplant Export, Betuwe Boomkwekerij, en Zundert Plant.

Vissers vertrok afgelopen mei bij Maarel Orchids te Maasdijk. Daar was hij vijf jaar daarvoor begonnen als algemeen directeur. In januari 2020 nam hij de algehele leiding van het bedrijf over.

René Vissers is sinds 1 juli algemeen directeur van Betuwe Groep. „Vissers heeft in het verleden laten zien in staat te zijn om bedrijven naar een hoger plan te tillen”, zegt eigenaar Dirk Huibers.

Hard gegroeid

Vissers heeft jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven in de kamerplanten en snijbloemen. Met zijn aanstelling bij Betuwe Groep gaat hij voor het eerst aan het werk in de sector van het buitengroen.

Bij Betuwe Groep zegt Dirk Huibers: „De afgelopen tien jaar is ons bedrijf hard gegroeid. Om in die situatie toekomstige groei en professionalisering te realiseren, ontstond de behoefte om bij de directie een algemeen directeur aan te stellen. René Vissers heeft in het verleden laten zien in staat te zijn om bedrijven naar een hoger plan te tillen.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster