Vorige

R&G-Export neemt P. de Frankrijker over

Tekst
Beeld
Sam Koster

Het Boskoopse exportbedrijf R&G-Export neemt exporteur P. de Frankrijker en Zonen over. De huisbeurs die P. de Frankrijker jaarlijks eind augustus houdt, zal vanaf volgend jaar bij R&G-Export plaatsvinden.

R&G-Export levert producten in twaalf Noord- en West-Europese landen. P. de Frankrijker richt zich meer specifiek op Noorwegen, Engeland en Zweden. Bedrijfseigenaar Kees de Frankrijker gaat mee naar R&G-Export, vertelt Karel Huising, directeur van R&G. „Kees zal met name met zijn Engelse klanten het contact blijven onderhouden.” Ook personeel van De Frankrijker zal meegaan naar R&G.

Opvolger

R&G-Export is in 2002 ontstaan uit de vroegere kwekerij-exporteur Rosbergen & Grootendorst. Het bedrijf, waarin ook Huisings zoon Tom als verkoper en beoogd opvolger werkzaam is, heeft de afgelopen jaren al meerdere bedrijven overgenomen, en had de wens om verder uit te breiden. „Kees de Frankrijker wilde een stap terug doen, en had binnen zijn bedrijf geen opvolger. Daar zijn wij op ingegaan, met de overname tot gevolg, legt Huising uit.

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster