Vorige

Roobeek Group genomineerd voor Tuinbouw Ondernemersprijs 2024

Tekst
Beeld
Ron Barendse

Roobeek Group uit Arcen is een van de vier genomineerden voor de Tuinbouwondernemersprijs 2024. De online en offline handelskwekerij in tuinplanten scoort volgens de jury onder andere hoog op maatschappelijke aspecten.

De jury noemt Roobeek Group een van de grootste handelskwekerijen in tuinplanten. Het bedrijf heeft online en offline een sterke filosofie en een zeer hoge ambitie. Ook scoort het bedrijf hoog op maatschappelijke vlak omdat het zorgaspect met het bedrijf is verweven.

In De Boomkwekerij 24 2023 leest u terug wat de meest recente ontwikkelingen zijn bij Roobeek Group. Bijvoorbeeld over de relatie met Heijnen Plants.

De andere genomineerden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2024 zijn anthuriumkwekerij Stolk Brothers, kwekerij van tropische planten VDE en laboratorium Iribov.

Over de Tuinbouw Ondernemersprijs

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt jaarlijks toegekend door Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Deelnemende partners hierin zijn Royal FloraHolland, Rabobank, Flynth adviseurs en accountants, Interpolis, Innovatiefonds HagelUnie en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Greenport Aalsmeer. Met het uitreiken van de Ondernemersprijs stelt de stichting zich ten doel om bekendheid te geven en belangstelling te wekken voor de positieve en innovatieve ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouwsector. Meer informatie vindt u op tuinbouwondernemersprijs.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster