Vorige

Rotterdams park krijgt eigen directeur

Tekst
Beeld
Shutterstock

Voor het eerst krijgt in Nederland een openbaar park een eigen directeur. Het Park in Rotterdam, bekend van de naastgelegen Euromast, is op zoek naar een persoon om deze functie te vervullen. De nieuwe directeur moet wel groene vingers hebben, want regelmatig meewerken in het onderhoud behoort tot de functie-eisen.

Het Park is in de 19e eeuw ontworpen door vader en zoon Zocher. Het 21 ha grote park is een rijksmonument en wordt momenteel in opdracht van de gemeente Rotterdam grondig gerenoveerd en krijgt een kwaliteitsimpuls.

Stichting het Park

Om het Park na deze transformatie toekomstbestendig te maken, is Stichting het Park Rotterdam opgericht. Deze stichting zoekt nu een directeur die onder andere leiding gaat geven aan een team hoveniers dat het Park onderhoudt en beheert.

Er wordt ook een groep ‘Vrienden van het Park’ in het leven geroepen. Deze groep zorgt voor diverse zaken zoals het aanwinnen van een kunstwerk, opzetten van een speelplek en andere activiteiten. De directeur is verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de relatie met de Vrienden van het Park.

Een uitgebreide vacature-omschrijving is te vinden op de website van het Park. Reageren op de vacature kan tot 1 oktober.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster