Vorige

Royal FloraHolland komt met Cyberabonnement

Beeld
Shutterstock

Royal FloraHolland lanceert een gratis Cyberabonnement voor kwekers en handel. Met het abonnement ontvangt een bedrijf regelmatig cyberupdates, praktische tools, dreigingsinformatie, uitnodigingen voor evenementen en aanbiedingen om de cyberweerbaarheid van het bedrijf te vergroten.

Het abonnement werd geïntroduceerd tijdens Trade Fair Aalsmeer. Met de dienst wordt een stap gezet in het digitaal weerbaarder maken van de sierteeltketen. Het abonnement komt voort uit het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport waarvan Royal FloraHolland één van de initiatiefnemers is.

De marktplaats geeft aan dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) schat dat er in 2022 zo’n 2,2 miljoen mensen slachtoffer zijn geworden van cybercrime. In de tuinbouw is een op de vijf ondernemers slachtoffer, aldus Royal FloraHolland en in gesprekken met kwekers en kopers merkt ze dat het aantal incidenten duidelijk toeneemt.

Kwekers en handel kunnen zich via deze site aanmelden voor het gratis Cyberabonnement.

Bij Tomatoworld in Honselersdijk is op 23 november een event voor telers over cyber security met de naam ‘Slim telen = Data beveiligen’. Eén van de sprekers die middag is voormalig hacker Erik Rutkens. Daarnaast zijn er presentaties van IT-bedrijf BICT Groep en van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport. De bijeenkomst, die begint om 14.45 uur, is gratis toegankelijk voor kwekers. Zij kunnen zich aanmelden via de website van Tomatoworld.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster