Vorige

Royal FloraHolland sluit CC-depot Hazerswoude

Tekst
Beeld
Ron Barendse

Op 24 juli sluit Royal FloraHolland haar CC-depot in Hazerswoude. Het volume qua innames en uitgiftes blijft achter bij de verwachting van de veiling. Kwekers, transporteurs en handelaren kunnen in Hazerswoude nog wel terecht bij Container Centralen zelf.

Royal Floraholland heeft sinds 2019 een CC-depot op het ITC-terrein in Hazerswoude, waar de veiling CC-materiaal inneemt en uitgeeft. Omdat er minder gebruik van wordt gemaakt dan verwacht sluit de veiling het depot op 24 juli.

Alleen het Royal FloraHolland CC-depot in Hazerswoude sluit. De dienstverlening vanuit Container Centralen op Hazerswoude blijft ongewijzigd, maar deze dienstverlening geldt alleen voor klanten van Container Centralen. Klanten van Container Centralen kunnen in Hazerswoude na 24 juli onder andere nog steeds terecht voor inname en uitgifte van CC-karren en inleveren van kapotte CC-karren, aldus een medewerker van klantenservice Container Centralen.

Royal FloraHolland CC-depots

Kwekers die gebruik willen maken van de dienstverlening van FloraHolland met betrekking tot CC-materiaal kunnen terecht op een van de andere CC-depots van de veiling. Op de locaties Aalsmeer, Eelde, Naaldwijk en Rijnsburg en op het depot bij Veiling Rhein-Maas blijft de dienstverlening van CC-materiaal onveranderd.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster