Vorige

Ruim 11.000 bezoekers voor Groene Sector Vakbeurs

Tekst

Na ruim twee jaar afwezigheid konden bezoekers vorige eindelijk weer terecht op de Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. In totaal werden 11.103 bezoekers geregistreerd. Weliswaar een stuk minder dan de ruim 18.000 bezoekers van begin 2020, maar de beursorganisator toont zich tevreden.

„Wij kijken met een enthousiast gevoel terug op de afgelopen beurseditie. Iedereen was vooral erg blij dat de beurs eindelijk weer door kon gaan na een jaar overgeslagen te hebben. Helaas was het dit jaar nog niet mogelijk om de beurs op de vertrouwde datum in januari te laten plaatsvinden, omdat beurzen toen nog niet gehouden mochten worden. Het was voor de sector niet een ideale datum, maar dankzij de verplaatsing naar maart kon de beurs vorige week doorgaan zonder beperkingen en dat zorgde ervoor dat het weer als vanouds aanvoelde”, zegt Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

Ruim 11.000 bezoekers vonden hun weg naar de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Dat zijn er minder dan bij de vorige editie in 2020, maar de animo om elkaar weer te ontmoeten was desondanks groot. (Foto’s: Seijbel Photography)

Door het uitstekend werkbare weer, gecombineerd met het feit dat hoveniers in deze periode van het jaar toch al erg druk zijn, hebben minder bezoekers dan normaal de beurs bezocht. Toch lieten veel hoveniers weten dat ze even wilden komen kijken, bijvoorbeeld naar nieuwe machines of om te zien wat voor innovaties er op de markt zijn. Of gewoon om elkaar weer even te zien.

De volgende editie van De Groene Sector Vakbeurs vindt plaats op 10, 11 en 12 januari 2023. Kijk voor meer informatie op www.groenesector.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster