Vorige

Secretaris Leon Smet verlaat Royal Anthos

Tekst
Beeld
Ron Barendse

Leon Smet beëindigt per 1 maart zijn dienstverband met Royal Anthos. Hij gaat aan de slag bij Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Smet richt zich binnen Royal Anthos met name op onderwerpen binnen de boomkwekerijsector. Zo is hij secretaris van het Anthos-bestuur voor de boomkwekerij en is hij vertegenwoordiger van Anthos in de European Nurserystock Association (ENA). Daarnaast vervult hij volgens Royal Anthos nationaal en internationaal een voortrekkersrol op het gebied van De Groene Stad. Smet is sinds 2012 als secretaris bij Royal Anthos in dienst.

Oplossing voor specialistische kennis

Het bestuur van Anthos heeft begrip voor het besluit van Smet en wenst hem alle succes toe in zijn nieuwe functie bij TLN. De brancheorganisatie betreurt het dat et zijn op handen zijnde afscheid veel specialistische kennis uit de organisatie wegvloeit. Om de continuïteit van zijn werk en kennis te borgen, worden inmiddels voorzieningen getroffen, ook in samenspraak met de organisaties waar Leon Royal Anthos in vertegenwoordigt.

Ook Henk Westerhof neemt binnenkort afscheid van Royal Anthos. Onlangs werd bekend dat Mark-Jan Terwindt zijn opvolger wordt.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster