Vorige

Stichting EPS zoekt innovatieve ideeën om sector vooruit te brengen

Stichting EPS (European Plant Support) zet zich in voor de boomkwekerijbranche in het algemeen, maar voor boomkwekers in het bijzonder. In dat kader, roept EPS in 2024 voor het eerst op tot de indiening van ideeën die een (financiële) bijdrage zouden kunnen gebruiken.

Van inschrijvers wordt gevraagd om (innovatieve) ideeën aan te dragen, die aansluiten bij de doelstellingen van stichting EPS. Deze zijn het stimuleren van de kwaliteit van boomkwekerijproducten in algemene zin, het bevorderen van de afzet van deze producten en het verrichten van alle activiteiten die te maken hebben met, of kunnen bijdragen aan de twee voorgenoemde doelstellingen. Kortom; EPS maakt zich hard voor alles wat de boomkwekerijsector vooruit brengt.

GrootGroenPlus 2024

Tijdens vakbeurs GrootGroenPlus, waarvan de 34e editie van 2 tot en met 4 oktober 2024 in Zundert plaatsvindt, zullen de initiatieven die ondersteuning van EPS verkrijgen worden gepresenteerd. Deze presentatie maakt dus onderdeel uit van de in te dienen plannen.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury van 8 personen. De beste drie inzendingen krijgen de kans om hun idee te presenteren aan deze jury. Zij kunnen daardoor in aanmerking komen voor een (financiële) bijdrage vanuit EPS. Deze drie zijn uiteraard de inzendingen met de plannen die het beste aansluiten bij de (innovatie)doelstellingen van stichting EPS. Samenwerkingsverbanden zijn daarbij een pré.

Om deel te kunnen nemen, dienen ideeën voorzien te zijn van een gedegen plan met begroting en voor 1 maart 2024 aangemeld te worden. Stuur daarom zo snel mogelijk uw plan met toelichting en eventueel foto- en filmmateriaal in via info@grootgroenplus.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster