Vorige

Stip en W. Ketelaars verkozen tot Duurzaamste hovenier van Nederland

Stip Hoveniers uit Elspeet en W. Ketelaars uit Moergestel zijn de winnaars van de Duurzaamste hovenier van Nederland. De uitreiking vond woensdag plaats op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. De verkiezing van de Duurzaamste hovenier kende dit jaar twee categorieën.

Particuliere tuin

De genomineerden in de categorie Particuliere tuinen waren Hooft Hoveniers uit Glimmen, Paardekoper Tuinen uit Renkum en Hoveniersbedrijf Stip uit Elspeet. Stip Hoveniers won het goud, terwijl Hooft en Paardekoper beiden met het zelfde puntentotaal zilver in de wacht sleepten.

Hoveniersbedrijf Stip ontvangt de onderscheiding voor de Duurzaamste hovenier in de categorie Particulier tuin. (Foto: Lotte van Dijk)
Hooft Hoveniers en Paardekoper Tuinen eindigden ex aequo op de tweede plaats met het zefde puntenaantal. (Foto: Peter Bennink)

Openbaar groen

In de categorie Openbaar Groen waren de genomineerden W. Ketelaars Groenvoorzieningen uit Moergestel, en Smaak voor Groen uit Den Haag. Het goud ging hier naar W. Ketelaars, het zilver was voor Smaak voor groen.

Wim Ketelaars en Carla Polling nemen de prijs in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Ruud Snijders van Innogreen. (Foto: Peter Bennink)
Zilver was er voor Smaak voor groen in de categorie Openbare ruimte. Hoofdredacteur Tuin en Landschap Ralph Mens overhandigt Mark van Duijn (rechts) de bloemen en het certificaat. (Foto: Laurent Goedhuys)

Inschrijving editie 2022

De inschrijving voor de volgende editie van de Duurzaamste hovenier van Nederland opent binnenkort. Houdt de website van Tuin en Landschap in de gaten.

Video: Peter Bennink, Tuin en Landschap.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster