Vorige

Sweco Nederland neemt Econsultancy over

Beeld
Ralph Mens

Sweco Nederland neemt Econsultancy over. Met deze overname versterkt Sweco zich op het gebied van ecologie, water en bodem. Ruim 200 specialisten voegen zich bij de 1900 architecten, ingenieurs en adviseurs van Sweco. Door de overname wordt Sweco één van de grootste aanbieders van ecologische expertise in Nederland.

Eugene Grüter, ceo Sweco Nederland: „Door de kennis en kunde van ruim 200 experts van Econsultancy, versterken we ons op een vakgebied met grote marktpotentie. We zien al langere tijd een toename van het aantal vragen van klanten over ecologie en environmental consultancy.”

Slagkracht

Directeur Econsultancy Leo Oost: „Voor ons biedt deze toetreding ruimte en slagkracht waar we als snelgroeiende organisatie naar op zoek zijn. Dit vergroot het perspectief voor onze medewerkers en klanten. Ook wij zien een toename van gecompliceerde vraagstukken op het gebied van milieu en ecologie. Met alle architecten, ingenieurs en adviseurs van Sweco kunnen we creativiteit en techniek samenbrengen om tot duurzame, slimme oplossingen voor deze vraagstukken te komen”.

Natuurpro

Econsultancy trad vorig jaar toe tot Natuurpro, een samenwerkingsverband tussen hoveniersbedrijven en ecologische adviesbureaus. Ook landschapsarchitecten zitten in het partnernetwerk. Natuurpro streeft ernaar om, bij alle activiteiten die de deelnemers ontwikkelen, de ecologische kwaliteit te borgen of te vergroten. Daarbij vormen ecologen het geweten binnen het netwerk.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster