Vorige

Techniekbeurzen Biddinghuizen al voor driekwart volgeboekt

Beeld
Tuin en Landschap

De beurzen GroenTechniek Holland en AgroTechniek Holland, die dit jaar voor het eerst gelijktijdig plaatsvinden in Biddinghuizen, zijn al voor driekwart volgeboekt. Dat zegt beursmanager Willem Bierema van beurgsorganisator Fedecom Fairs.

„Met nog vier maanden te gaan zijn we nu al druk bezig met de indeling van de 75.000 m2 expositievelden,” vertelt Bierema. „De stands van de naar verwachting 300 deelnemers variëren van 16 m2 tot 5.000 m2 en delen we zo in, dat beide beurzen hun eigen identiteit behouden. Zo kunnen de vakbezoekers overzichtelijk en gericht alles vinden wat bij hun interesse past en met één toegangskaart beide vakbeurzen bezoeken.”

Vrije doorloop

Voor het eerst worden de Fedecom-beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide vakbeurzen. Zo kunnen boeren en loonwerkers ook GroenTechniek Holland bezoeken voor professionele maaimachines voor tuin, park, weg-en bermonderhoud, compact tractoren, graafmachines, shovels en groene gereedschappen

Groenprofessionals kunnen op hun beurt ook de agrobeurs bezoeken om tractoren, kiepwagens, graafmachines, shovels en agrarische toeleveranciers te zien die ook gebruikt worden in de openbare groene ruimte. Hierdoor is een bezoek aan beide vakbeurzen dit jaareen one-stop-shop voor iedereen die werkzaam is in de agro- en groensector. 

Gouden Klavertje Vier

Beproefde beursonderdelen keren terug, zoals de uitreiking van de het Gouden Klavertje Vier voor de meest opvallende vernieuwingen in de groensector. Op beide beurzen is in speciale paviljoens aandacht voor actuele onderwerpen, zoals zero emission, milieu, stikstof en alternatieven voor fossiele brandstof.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster