Vorige

Tuinprofessionals en Groene Sector Vakbeurs slaan handen ineen

Beeld
Seijbel Photography

De Groene Sector Vakbeurs en Tuinprofessionals slaan de handen ineen voor de eerstvolgende editie in 2023. De samenwerking houdt in dat de elfde editie van de Tuinprofessionaldagen op 10, 11 en 12 januari 2023 gelijktijdig plaatsvindt met De Groene Sector Vakbeurs op dezelfde locatie, namelijk in Evenementenhal Hardenberg.

Beide events worden afzonderlijk van elkaar ingericht met een eigen entree en eigen programma. Met deze samenwerking ontstaat voor de groenprofessionals de efficiënte mogelijkheid om beide initiatieven op één dag op één locatie te bezoeken.

„Wij zijn erg blij dat we de Tuinprofessionals mogen verwelkomen tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Normaal gesproken is dit event in de week na De Groene Sector Vakbeurs. Door samen op te trekken, creëren we een nog breder bereik onder alle groenprofessionals”, zegt Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

Perfecte locatie

„Het vinden van een praktische locatie voor de Tuinprofessionaldagen is elk jaar een uitdaging op zich. Soms zien we onze gasten een week daarvoor op de Groene Sector en een week later op ons eigen event. Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om van de gelegenheid gebruik te maken om Hardenberg aan te doen. Een perfecte locatie en zo mogelijk kunnen wij nog meer tuinprofessionals bereiken met onze kennissessies”, aldus Mirjam Rosman, voorzitter van de Tuinprofessionals.

Actueel thema

Ieder jaar staan de Tuinprofessionaldagen het event in het teken van een ander onderwerp. Dit jaar staat het in het teken van een actueel thema, namelijk ‘water’. De sprekers en onderwerpen voor 2023 worden dit najaar bekend gemaakt. Voor meer informatie: www.tuinprofessionals.nl.

De Groene Sector Vakbeurs vindt in 2023 plaats op 10, 11 en 12 januari. Jaarlijks komen gemiddeld 11.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomverzorgers, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster