Vorige

Vakbeurs Klimaat groeit verder als Nationale Klimaat Expo

Beeld
ExpoProof

Nationale Klimaat Expo – voorheen Vakbeurs Klimaat – is een nieuw tweedaags evenement, met een bijzondere opzet voor beurzenland. Sleutelwoorden zijn duurzaam, circulair en innovatief. Op de beurs draait het vooral om totaaloplossingen.

Bedrijven presenteren hun producten en diensten samen met collega’s uit de markt in meerdere paviljoens op de beursvloer. Bezoekers maken op deze manier kennis met complementaire producten en diensten. In elk paviljoen vind je totaaloplossingen bij elkaar om de openbare ruimte klimaatadaptief in te richten met het oog op water, hitte en droogte.

Boeiend programma

Diverse sprekers staan op het programma zoals Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel, sortimentsdeskundige Margareth Hop, meteoroloog Reinier van den Berg, groenauteur Peter Bulsing en vele anderen.

Deskundigen van kennisinstituten zoals Wageningen University & Research en het Nederlands Instituut voor Ecologie zorgen voor kennisverbreding. Ontdek slimme oplossingen tijdens presentaties in het Innovatietheater. Het programma wordt de komende weken nog verder aangevuld.

Registratie

De registratie voor gratis bezoek is vanaf nu geopend. Het evenement vindt plaats op 19 en 20 april in Expo Houten. De voucher is geldig op beide dagen.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster