Vorige

Vakbeurs Klimaat is terug van weggeweest

Beeld
Expoproof

Na ruim twee jaar afwezigheid kan Vakbeurs Klimaat op 21 april in Expo Houten weer plaatsvinden. De beurs is er speciaal om gemeenten, provincies en waterschappen in één dag een beeld te geven van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van klimaatadaptatie, groen en natuurinclusief ontwerp.

Op de beursvloer komen markt en overheid samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren. Marktpartijen onthullen hun nieuwste producten, diensten en innovaties. Zo maken gemeenten en waterschappen kennis met boomkwekerijen, advies- en ingenieursbureau’s, maar ook aanbieders van wortelgeleidingsystemen, duurzaam straatmeubilair of vochtbuffering.

Marktpartijen onthullen op Vakbeurs Klimaat hun nieuwste producten, diensten en innovaties. (foto: Expoproof)

Lezingenprogramma

Naast de stands is er ook een uitgebreid lezingenprogramma waar bezoekers verdiepende kennis kunnen opdoen over trends en ontwikkelingen. Luister hoe Helmond groen heeft omgezet tot ‘Het nieuwe goud’ of schuif aan bij Margareth Hop van Actifolia om te leren hoe je klimaatdoelen behaalt met beplanting. Ook andere thema’s zoals beheertools, financiering en waterbuffering passeren de revue.

„Wat als de Limburgse ‘waterbom’ afgelopen jaar elders boven Nederland was gevallen? Woningen, infrastructuur en belangrijke voorzieningen zouden schade oplopen, met name in stedelijk gebied,” stelt Jean Paul Boon van beursorganisator ExpoProof. „Inzicht in dit soort problematiek ontwikkelt zich dagelijks. Daarom is het met name voor overheidsorganisaties interessant om te weten welke nieuwe oplossingen er beschikbaar zijn. De beursvloer is daar specifiek voor ingericht.”

Ga voor meer informatie én gratis toegangskaarten naar vakbeursklimaat.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster