Vorige

Vakbeurzen in de startblokken

Tekst
Beeld
Ron Barendse

Komende week staan onder andere De Groene Sector in Hardenberg en Winterfair van Royal FloraHolland op het programma. De Voorjaarseditie van GrootGroenPlus staat dit jaar niet op de kalender.

In Hardenberg vindt van 10 tot en met 12 januari hoveniersbeurs De Groene Sector plaats. De beurs telt ruim 300 standhouders waaronder boomkwekers, cash-and-carry’s en dealers van tuin- en parkmachines. De beursorganisatie verwacht zo’n 14.000 bezoekers uit de hovenierssector.

Royal FloraHolland organiseert op 11 en 12 januari haar Winterfair. In Aalsmeer presenteren kwekers van kamer- en tuinplanten hun aanbod op deze handelsbeurs.

Een week later vinden Groenbeurs Brabant in Best en Groenbeurs Haaren plaats. In dezelfde week zijn ook een aantal kwekers in Zundert te bezoeken die meedoen aan GreenTrading Zundert. (GreenTrading Zundert vindt plaats van 16 januari tot en met 2 februari, maar dit is op de site nog niet bijgewerkt.) In 2023 is er geen editie van Voorjaarsbeurs GrootGroenPlus.

Beursoverzicht 2023

In De Boomkwekerij 1 vindt u een beursoverzicht met de belangrijkste beurzen van 2023. Dit nummer ligt 13 januari bij abonnees op de mat.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster