Vorige

Vaste plantenkwekers bezoeken Roobeek

Beeld
LTO

Woensdag 15 februari bezochten de leden van de LTO Cultuurgroep Vaste Planten kwekerij Roobeek in Arcen. Aansluitend kregen de deelnemers drie presentaties, onder andere over sortiment en de stikstofproblematiek.

In plaats van een jaarvergadering heeft de Cultuurgroep Vaste Planten dit jaar een ledenbijeenkomst gehouden. Het programma bestond uit een drietal presentaties, een update van de voorzitter over een aantal actuele zaken die momenteel spelen en een rondleiding over de kwekerij van Roobeek. In totaal bezochten 28 leden de bijeenkomst.

„Het was een wat andere opzet, maar het resulteerde in een betere opkomst dan we voorheen hadden”, aldus bestuurslid Patricia van Riel. De combinatie van een lezing van Hans Cramer over sortiment en hun werkwijze en de presentatie van Frank Deriet en Wessel Bastiaans bleken gelijk de contrasten en grote diversiteit van werkwijze binnen de sector zien.

Tijdens de bijeenkomst ontvingen Hans Cramer en Henk van den Berg bieden een zilveren erespeld voor hun verdiensten voor het vak.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster