Vorige

Vebego Groen neemt hoveniers- en groenbedrijf Hoek over

Beeld
Lilian Aartman Fotografie

Hoveniers- en groenbedrijf Hoek wordt overgenomen door Vebego Groen. Het 80-jarige familiebdrijf heeft 170 medewerkers en vestigingen in Voorhout, Amsterdam, Ursem en Zoetermeer.

Directeur en eigenaar André Hoek: „Bij de zoektocht naar een overnamepartner voor ons hoveniers- en groenbedrijf troffen wij in Vebego Groen een organisatie met dezelfde ambities, bevlogenheid en trots. Door Hoek onderdeel te laten worden van Vebego Groen borgen wij een duurzame overdracht van het bedrijf.”

Vebego Groen behoort tot het Vebego concern, waarvan de basis in 1943 is gelegd in Voerendaal, Limburg. De ruim 900 groencollega’s vertrekken dagelijks vanaf tien vestigingen in Gelderland, Overijssel, Limburg en Noord-Brabant naar diverse groenprojecten bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Bundeling

„De bundeling van onze expertise, kennis en ervaring maakt het mogelijk samen nog meer impact te kunnen maken”, aldus Bas Wijbenga, directeur Vebego Groen. „Als dé kennispartner voor een gezonde en inclusieve leefomgeving zijn wij zowel de expert op het gebied van biodiversiteit, duurzaamheid en klimaatontwikkeling als partner voor arbeidsparticipatie en inclusief werkgeverschap.”

Wijbenga vervolgt: „Samen met onze opdrachtgevers zijn we nu nog beter in staat om te kunnen werken aan groene oplossingen. De samenvoeging zorgt ook voor meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor onze medewerkers en altijd passend werk voor iedereen die een baan wil.”

Op de foto (boven): Directeur André Hoek (rechts) draagt Hoek symbolisch over aan Ton Goedmakers, eigenaar van het Vebego-familiebedrijf.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster