Vorige

Vebego Groen presenteert nieuwe huisstijl

Tekst
Beeld
Vebego Groen

De drie groenbedrijven van Vebego – Attender Groen, Axent Groen en Brouwers Groen – vormen sinds 1 januari al één organisatie: Vebego Groen. Maandag 20 maart, op de Dag van de Groenprofessional, zijn in het bijzijn van alle 800 collega’s het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl gelanceerd.

Bas Wijbenga, algemeen directeur Vebego Groen: „Als blijk van waardering en respect voor alle collega’s die dag in dag uit bezig zijn met hun vakwerk in het groen, hebben wij vorig jaar 20 maart, de start van de lente, uitgeroepen tot de Dag van de Groenprofessional.  Hoe mooi is het dan om dit jaar op deze speciale dag samen met al onze collega’s de lancering van ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl te beleven.”

Tien vestigingen

Vebego Groen werkt vanuit tien vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel aan diverse groenprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van integrale onderhoudsprojecten voor gemeenten tot de aanleg van de buitenruimte voor woningcorporaties en verzorgingstehuizen.

Verder werkt het bedrijf in boomverzorging en diverse adviesdiensten op het gebied van ecologisch onderhoud, en aanleg van groene speelpleinen bij basisscholen. Daarnaast doet men ook landschapsontwikkeling, en aanleg en onderhoud van bedrijfs- en particuliere tuinen.

Uitgangspunt

Vebego Groen werkt altijd met klimaatadaptatie, biodiversiteit en het vergroenen van de leefomgeving als uitgangspunt. De samenvoeging zorgt verder voor meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor medewerkers en passend werk voor iedereen die een baan wil.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster