Vorige

Versterking voor bestuur Stichting Groenkeur

Beeld
Tuin en Landschap

Per 1 september 2022 is Reinald van Ommeren (59) benoemd tot bestuurslid van Stichting Groenkeur namens de groenvoorzieners. Van Ommeren is directeur van Loohorst Groep.

Het bestuur krijgt met Reinald van Ommeren kennis en kunde vanuit diverse invalshoeken aan boord. Dit vergroot de gedragenheid van het keurmerk en past in de visie om duurzaam ondernemen een prominentere plaats te geven binnen Groenkeur.

Per 1 september 2022 is Reinald van Ommeren (59) benoemd tot bestuurslid van Stichting Groenkeur namens de groenvoorzieners.

Kwaliteit

Kwaliteit en kwaliteitszorg in de groene buitenruimte liggen Reinald na aan het hart. Vanaf de beginjaren was hij dan ook al betrokken bij Groenkeur, bij de totstandkoming van de beoordelingsrichtlijn Boomverzorging en als commissielid PR.

Sinds 2006 is Van Ommeren DGA en algemeen directeur van de Loohorst Groep. Hieronder vallen LooHorst Landscaping en LooHorst Dak- & Gevelgroen. LooHorst Landscaping – met vestigingen in Ede en Ermelo – telt inmiddels ruim 60 vaste medewerkers. Daarvoor was hij bijna twintig jaar werkzaam als projectleider en directielid bij twee andere bedrijven in de groenvoorziening.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster