Vorige

VHG en Stichting Steenbreek slaan handen ineen

Beeld
Sjon.nl

Stichting Steenbreek en Koninklijke VHG gaan samenwerken. Dat werd beklonken na afloop van de Inspiratiedag van Steenbreek in Tilburg op 19 mei. Beide partijen willen gebruik maken van elkaars kennis, kunde en contacten.

Anne Weverling van VHG is enthousiast over de samenwerking: „Stichting Steenbreek heeft iets geagendeerd wat maatschappelijk gezien erg belangrijk is. Dat is minder stenen in tuinen en de buitenruimte en onze ondernemers hebben daar grote invloed op. Het is mooi dat we Steenbreek daarin kunnen ondersteunen. Bij ons bestaat veel kennis en kunde en de hoveniers en de groenvoorzieners vormen eigenlijk de eerste ring van partijen die invloed hebben op hoe de buitenruimte eruitziet.”

Doelstellingen

Voor Steenbreek biedt de samenwerking de mogelijkheid om met de hoveniers als kennis- en praktijkmensen samen te werken aan de realisatie van de doelstellingen. Wout Veldstra, voorzitter van Stichting Steenbreek: „Wij hebben veel belang bij contacten in het groene veld en de samenwerking met VHG biedt die mogelijkheid nog meer. Om duurzaamheid te laten slagen moet je elkaar ondersteunen. Samenwerking is het motto.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster