Vorige

Vier Nederlandse interieurbeplanters slepen EILO-award in de wacht

Beeld
EILO

Vier Nederlandse interieurbeplanters, Mobilane, Koninklijke Ginkel Groep & Moss, Copijn en PLNT, hebben een EILO-award ontvangen. De competitie voor de beste interieurbeplantingsprojecten vond plaats tijdens het EILO-symposium op 19 oktober in Boedapest.

Tien landen hadden in totaal 32 projecten voor de competitie ingezonden. Deze stond open voor zowel EILO-leden als niet-leden. De projecten varieerden van vrijstaand groen tot groene wanden en verticaal groen.   Een onafhankelijke jury beoordeelde de inzendingen op basis van een aantal criteria, zoals omvang, ontwerp en constructie, creativiteit en innovatieve kwaliteit, praktische en esthetische waarde voor de opdrachtgevers en milieubewustzijn.

Nederlandse winnaars

De Gold Leaf in de categorie Green Interior ging naar Koninklijke Ginkel Groep die samen met MOSS de werkomgeving bij Booking.com transformeerde naar een groene oase. Het groen is een groot en integraal onderdeel van het ontwerp en het meubilair. Een klasse apart volgens de jury.

De Gold Leaf Award in de categorie Stand Alone ging naar PLNT & Media Group voor het project Amsterdam City Office (foto). In dit project wordt CO2-productie omgezet in CO2-reductie in twee kleine, zeer goed ontworpen, afgesloten ruimtes.

Mobilane won de Silver Leaf Award in de categorie Vertical Green voor het project bij Matrix One Innovation Centre. Hier is groen echt geïntegreerd in de wanden, zelfs in de bochten. 

De Silver Leaf in de categorie Green Interior was voor Copijn. Dit bedrijf realiseerde in het Langeveld gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam een groen interieur met een perfecte balans tussen hout, planten, milieuaspecten en de gebruikers (studenten).  

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster