Vorige

Webinar ’Drones in de landbouw’ op 26 oktober

Tekst
Beeld
Shutterstock

Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Boerderij van de Toekomst organiseren op donderdag 26 oktober een webinar over toepassingen drones in de landbouw. Zowel mogelijkheden als praktijkervaringen zullen worden gedeeld.

Drones hebben in open teelten verschillende toepassingen waarvoor ze kunnen worden gebruikt. Naast spuiten kan hierbij worden gedacht aan het maken van organische stofkaarten en het voorkómen van wildschade. Ook het taxeren van gewasschade kan door middel van het maken van dronebeelden worden gedaan.

Zaaien groenbemesters

Eén van de sprekers is Arjan Jansma van Qlobel BV. Jansma houdt zich bezig met transities in de landbouw, en het ontwerpen en testen van nieuwe diensten en producten. Het inzaaien van groenbemester met drones en manieren waarop de kieming hierbij bevorderd kan worden, is iets waar hij momenteel mee bezig is.

Het webinar is op donderdag 26 oktober van 20 tot 21 uur. Aanmelden is noodzakelijk, en alle aanmeldingen krijgen het webinar na afloop per mail toegestuurd om het later nog eens te kunnen kijken of terugkijken. Voor aanmelden en meer informatie, klik hier.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster