Vorige

Weverling Groenproviders opent vestiging in Alphen aan den Rijn

Weverling Groenproviders start in mei met de bouw van een nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn. Op een bedrijvenpark aan de Staalweg realiseert het bedrijf uit Monster al weer de vierde locatie. Met deze uitbreiding speelt Weverling in op de groeiende vraag naar groenvoorzieningen, ingegeven door de zorgen om het klimaat.

Directeur Menno Weverling: „Steeds meer mensen worden zich bewust van het belang van groen in de omgeving. Wij hebben bewezen succesvol op de behoefte aan vergroening in te kunnen spelen, en realiseren groenprojecten die tot de verbeelding spreken. Met ons team en ons dienstenpakket kunnen wij een brede doelgroep bedienen.”

Groene accenten

De kavel waarop Weverling het nieuwe bedrijfspand gaat bouwen, is 2400 m2 groot. Het biedt onderdak aan kantoorruimte, een kantine en een ruime bedrijfshal. Er komt een daktuin met uitzicht op het water en het pand krijgt veel groene accenten, zoals een groen dak en groene gevel. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, zonnepanelen voorzien in de energiebehoefte. 

Weverling Groenproviders is gespecialiseerd in groenonderhoud en -aanleg in grootstedelijke gebieden. Het bedrijf werkt onder meer voor woningcorporaties, gemeenten, (semi)overheden en onderwijs- en zorginstellingen. De oplevering en ingebruikname van het nieuwe bedrijfspand staan gepland voor het vierde kwartaal van 2022.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster