Vorige

WoningBouwersNL wordt kennispartner NL Greenlabel

Tekst
Beeld
Shutterstock

Vereniging van woningbouwspecialisten WoningBouwersNL sluit zich aan bij het partnernetwerk van NL Greenlabel en wordt kennispartner. Leden krijgen hiermee de mogelijkheid om hun plannen door NL Greenlabel te laten toetsen.

De leden van WoningBouwersNL werken aan een evenwichtige woningmarkt waarin het voor iedereen in elke levensfase mogelijk is om een passende en betaalbare woning te vinden in een prettige, duurzame leefomgeving. Door ambities meetbaar te maken zijn deze beter te borgen, van visie tot en met realisatie en beheer, waardoor kwaliteit in de planvorming centraal komt te staan.

Groen en bouw bij elkaar brengen

Coen van Rooyen, algemeen directeur WoningBouwersNL: „De complexe opgaven waar we nu voor staan, vragen om een gezamenlijke en sector overschrijdende aanpak. Daarom zijn we blij met deze samenwerking waarbij we de groen- en bouwsector dichter bij elkaar brengen.”

Niet wachten op wetgeving

NL Greenlabel-oprichter Lodewijk Hoekstra sluit zich hier bij aan: „De partners uit het NL Greenlabel-netwerk zoeken naar verbinding met opdrachtgevers en bouwers en ook daarvoor helpt deze samenwerking. Het is in onze ogen dan ook goed dat WoningBouwersNL als brancheorganisatie uit de bouw- en vastgoedsector de handschoen oppakt om, samen met haar leden, volop in te zetten op duurzaamheid in de leefomgeving en niet te wachten op mogelijke wetgeving op dit vlak.”

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster