Vorige

Yuverta mbo Geldermalsen zet deuren open

Op 25 maart zet Yuverta mbo Geldermalsen haar deuren open voor leerlingen die nog geen studiekeuze hebben gemaakt voor schooljaar 2022/2023. Tijdens deze open dag kunnen leerlingen de school bezoeken en zich oriënteren op een vervolgopleiding.

„Van decanen van middelbare scholen horen we dat er nog vierdejaars leerlingen zijn die geen studiekeuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding”, vertelt Marieke Hulsbergen, senior opleidingsmanager van Yuverta mbo Geldermalsen. „Daarom organiseren wij een extra open dag waarin leerlingen, eventueel samen met hun ouders, de school fysiek kunnen bezoeken. Zo kunnen we leerlingen daadwerkelijk helpen te ontdekken wat bij hen past.”

Yuverta mbo Geldermalsen biedt verschillende groene mbo-opleidingen aan op meerdere niveaus. (Foto: Yuverta)

Meerdere niveaus

Het opleidingenpalet van Yuverta mbo Geldermalsen biedt verschillende groene mbo-opleidingen aan op meerdere niveaus zoals Maatschappelijke zorg en groen, Dierverzorging, Dier en gedrag, Dier en management, Buitensport coördinator en Buitensport instructeur, Eco en wildlife en diverse teeltopleidingen.

Er zijn studenten en docenten van alle opleidingen aanwezig voor workshops en studiekeuze-gesprekken. De open dag is voor iedereen toegankelijk en duurt van 16.00 tot 20.00 uur op Burg. Van Roozenveld van der Venlaan 7 in Geldermalsen. Aanmelden voor een mbo-opleiding kan eenvoudig via de website yuverta.nl. Leerlingen hebben een DigiD nodig om zich aan te melden.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster