Vorige

Over De Boomkwekerij

De Boomkwekerij, het vakblad voor ondernemers in bomen en vaste planten

De Boomkwekerij is het vakblad voor professionele boom- en vasteplantenkwekers en handelaren in boomkwekerijproducten in Nederland. Het magazine verschijnt elke veertien dagen en geeft achtergronden bij het nieuws uit het vak.

De redactie is geworteld in de praktijk en geeft aandacht aan onderwerpen zoals: ontwikkelingen op de (export)markt, teelttechniek, advies van erkende deskundigen over de teeltwijze, nieuw sortiment, regelgeving en de laatste inzichten rond de bedrijfsvoering. De Boomkwekerij ondersteunt daarmee de professionele kweker in de uitoefening van zijn vak. Naast het magazine worden abonnees op de hoogte gehouden van het laatste nieuws via de website en een e-mailnieuwsbrief die twee keer per week verschijnt.

De Boomkwekerij is een uitgave van Hortipoint. Hortipoint is specialist in vakinformatie. Naast De Boomkwekerij geeft de media-organisatie de titels  Vakblad voor de Bloemisterij, Tuin en Landschap, Greenity, PlatformGroen, PlatformBloem, Bloem&Blad en Floribusiness uit.

Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster