Vorige

Frans Geijs nieuwe CEMP-coördinator

Beeld
LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen

Frans Geijs is per 1 mei de nieuwe Coördinator Effectief Middelen Pakket (CEMP) voor de boomkwekerijsector. Hij volgt Peter van ’t Westeinde op die dit werk de afgelopen jaren heeft gedaan voor de CEMP Coöperatie.

Peter is sinds begin dit jaar regiocoördinator Brabant/Zeeland voor Glastuinbouw Nederland. Deze functie kon hij niet meer combineren met zijn werk als CEMP wat hij sinds 2015 deed (naast zijn boomkwekerij en fruitbedrijf en andere werkzaamheden voor LTO).

Betrokkenheid en uitgebreid netwerk

Frans is reeds werkzaam bij ZLTO als beleidsspecialist Gezonde Planten, coördinator van de ondernemersgroepen Boomteelt en onder andere betrokken bij de Midden-Brabantse innovatiekring rond weerbaar telen. Daarnaast zal Frans dus het werk voor de CEMP Coöperatie Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen gaan doen.

Voorheen was Frans verantwoordelijk voor de teelt bij een internationaal tuinbouwbedrijf. Hij beschikt over een uitgebreid netwerk in de wereld van gewasbescherming.

In de CEMP Coöperatie werken Tree Centre Opheusden, Greenport Boskoop, Treeport Zundert, Boomteeltstudieclub Horst aan de Maas, en de vakgroep LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen samen aan het realiseren van een effectief middelenpakket: bestaande uit biostimulanten, groene middelen en chemische gewasbeschermingsmiddelen voor een duurzame gewasbescherming in de sector Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster