Vorige

Groene Sector Vakbeurs trekt ruim 16.000 bezoekers

Beeld
Peter Bennink

De Groene Sector Vakbeurs die van 10 t/m 12 januari werd gehouden trok 16.269 bezoekers. Beursorganisator Lucas van ‘t Hof toonde zich tevreden. „In alle opzichten was dit weer een ouderwetse Groene Sector-beurs. Met de aantallen, de sfeer en beleving zoals we die voor corona gewend waren.”

Vergeleken met de vakbeurs van vorig jaar maart, toen ruim 11.000 bezoekers de beurs aandeden, bezochten 5.000 meer vakgenoten de Evenementenhal in Hardenberg. Toch is het aantal bezoekers nog niet op het niveau van voor de coronapandemie, toen de Groene Sector Vakbeurs jaarlijks rond de 18.000 vakgenoten trok.

De beursorganisatie is in ieder geval uiterst tevreden over de drie beursdagen. Van ‘t Hof: „Een groot compliment aan onze exposanten die samen met hun 1525 medewerkers groots hadden uitgepakt voor de bezoekers. Het was een komen en gaan van groenprofessionals met in alle hallen veel beleving dankzij verschillende activiteiten die plaatsvonden op de beurs.”

De Tuinprofessionaldagen vonden voor het eerst plaats tijdens de Groene Sector Vakbeurs. Zo hield Dionysios Sofronas van Aardoom Hoveniers een presentatie over het klimaatadaptief inrichten van de tuin. (Foto: Seijbel Photography)

Netwerken en kennisdeling

Volgens Van ‘t Hof ontstond zo een perfecte combinatie van netwerken, kennisdeling, beleving én volop aandacht voor het vakmanschap. „Bovendien was dit de eerste keer dat de beurs gelijktijdig plaatsvond op dezelfde locatie met de Tuinprofessionaldagen. Dat was een groot succes met verschillende onderwerpen en sprekers, zodat bezoekers de gehele dag kennis konden opdoen.”

De volgende editie van De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.groenesector.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster