Vorige

Geslaagde teambuildingdag voor leden Dutch Quality Gardens

Beeld
Dutch Quality Gardens

Ondanks de drukke tijden in de sector wisten de lede van Dutch Quality Gardens op 10 juni tijd vrij te maken voor een teambuildingdag. Zo’n 80 medewerkers waren te gast in Bathmen bij Piggy’s Palace, in de provincie Overijssel.

De personeelsdag voor de aangesloten bedrijven van Dutch Quality Gardens werd georganiseerd door een van de leden, Marcel Nieuwenhuis van De Brinker Tuinen. Na een welkomswoord van eigenaar Erik Stegink van de innovatieve varkensboerderij, verwoordde DQG-voorzitter Hans Linders wat alle deelnemers samenbracht.

Zo’n tachtig medewerkers namen deel aan de teambuildingdag van Dutch Quality Gardens.

„Onze bedrijven komen uit een traditionele sector en hebben een dusdanige filosofiewijziging ondergaan waardoor er een totaal ander bedrijf, onze coöperatie, is ontstaan. Het geloof in eigen kunnen, creativiteit en grote innovatiekracht maakt ons anders dan de anderen en hierdoor veroveren wij onze eigen plaats in de hoveniersmarkt. Dat is Dutch Quality Gardens.”

DQG-beker

Na dit openingswoord van de voorzitter konden de hoveniers op het terrein aan de slag voor een teambuildingdag met allerlei bijzondere buitenactiviteiten. De diverse bedrijven streden onderling voor de felbegeerde DQG-beker.

Er werd door de bedrijven flink strijd geleverd om de felbegeerde DQG-beker tijdens diverse buitenactiviteiten.

Dutch Quality Gardens bestaat momenteel uit negen hoveniersbedrijven, verspreid over het land.
De groep gaat binnenkort een campagne starten om de hoveniersgroep verder uit te breiden. De bedrijven onderscheiden zich door hun eigen manier van aanpak.

Zo biedt Dutch Quality Gardens hulp voor een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering. Ook bij het zoeken van goed personeel en via gezamenlijke marketing worden de bedrijven ontzorgd. Zo kunnen de aangesloten bedrijven al hun energie stoppen in het voorbereiden en realiseren van hun projecten.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster