Vorige

GroenTechniek Holland wordt opnieuw gecombineerde beurs

Beeld
Ralph Mens

Van 11 tot en met 14 september vindt mechanisatiebeurs GroenTechniek Holland plaats in Biddinghuizen. Net als twee jaar geleden vindt de beurs gelijktijdig plaats met AgroTechniek Holland en is er vrije doorloop tussen beide beurzen.

Volgens beursorganisator Fedecom hebben zowel bezoekers als exposanten de combinatie van de twee beurzen als positief beoordeeld. Vandaar dat deze opzet voor de komende editie een vervolg krijgt. Beide beurzen behouden daarbij wel hun eigen identiteit.

Type bezoekers

Bezoekers van GroenTechniek Holland beoordeelden de beurs vorige editie met een 7,6. Van de bezoekers was twee jaar geleden 28% hovenier, 28% werkzaam voor gemeente of andere overheden en 15% was groenaannemer. Gemiddeld zijn bezoekers zo’n 3,5 uur aanwezig op de beurs.

De bezoekers deden vooral stands aan van eigen merken (80%). Zo’n 30% vroeg ook prijzen of offertes op. Een kwart van de bezoekers (25%) zei ook nieuwe machines of nieuwe merken te hebben gezien. Dit laatste is ook de belangrijkste reden van het bezoek aan de beurs, gevolgd door concrete aanschafplannen. Als derde reden noemen bezoekers ‘gezellig weg met collega’s of werknemers’.

Beursindeling

De beursindeling van de afgelopen editie keert weer terug. Dat betekent compactere gangpaden, kortere looproutes en mogelijkheden voor demonstraties bij de stands. Ook is er een ‘mixed zone’ voor bedrijven die zowel op GTH als op ATH actief zijn.

Er zullen ook weer themapaviljoens zijn die inspelen op de actualiteit of interesses van het publiek. Net als vorige editie is de beurs ook weer op de zaterdag geopend. Kijk voor meer informatie op de website van GroenTechniek Holland.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster