Vorige

GRS Retail neemt dienstverlening van Prickels over

Beeld
Ron Barendse

GRS Retail en Prickels slaan vanaf 1 juli de handen ineen om tuincentra in Nederland en België te bedienen. De tuincentra die Prickels-lid zijn worden vanaf die datum lid van GRS-Retail.

Hoewel er verschillen zijn in aanpak, is de overkoepelende missie van beide organisaties nagenoeg gelijk: het ondersteunen van tuincentra-eigenaren met hun vrije ondernemerschap. Deze gedeelde visie maakt de samenwerking tussen GRS Retail en Prickels volgens de partijen een logische stap.

Op 1 juli 2024 neemt GRS Retail de dienstverlening van Prickels over. Dit betekent dat de Prickels-leden, GRS-leden worden en hun dienstenpakket daarop wordt aangepast.

GRS Retail verwacht dat de overname voor haar leden extra voordelen oplevert. Zij verwacht dat de kosten voor GRS-leden beheersbaar blijven en dat de overname zorgt voor een groter inkoopcollectief, efficiëntere logistiek en meer bezoekers op de GRS-huisbeurzen.

Over GRS Retail

Ruim 140 Nederlandse en Belgische tuincentra zijn lid van GRS Retail. Binnen GRS Retail werken tuincentra samen op gebied van inkoop, logistiek, automatisering en verkoop.

GRS Retail houdt een aantal keer per jaar in het Plantarium-gebouw in Boskoop een inkoopbeurs voor de bij haar aangesloten tuincentra.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster