Vorige

LTO Vakgroep Bomen organiseert webinar personeel

Beeld
Sam Koster

LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen houdt woensdagavond 5 april het webinar ‘Help! Hoe kom ik aan personeel?’, over manieren om aan personeel te komen.

Voor kwekers is het steeds uitdagender om aan nieuwe medewerkers te komen, niet alleen aan vast personeel, maar ook aan seizoensarbeid voor bijvoorbeeld rooien, sorteren, oculeren en enten.

Hoe creatief en origineel moet u tegenwoordig zijn om een medewerker binnen te halen? Meer loon bieden dan werkgevers in andere sectoren, werkt dat wel? Wat is het imago van de boomkwekerij bij werkzoekenden? Welke ervaringen hebben kwekers die met zij-instromers werken?

Al deze vragen en meer zullen in het webinar worden beantwoord door deze experts: Corine Fleuren (Boomkwekerijen Henri Fleuren), Robert Veenstra (Werkgeverslijn/LTO Noord), Liza van Zanten (Bunnik Plants), Arno Rijnbeek (Rijnbeek Perennials), Lynn Verstappen (Berry Brothers; winnaar Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023)

Het webinar begint woensdag 5 april om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Meld u aan via deze link (hiervan ontvangt u geen bevestiging). Vlak voor het webinar (tegen de woensdagavond) ontvangt u vervolgens een deelnamelink via Teams.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster