Vorige

Open dagen BomenCampus bij Aeres Almere

Tekst
Beeld
BomenCampus

BomenCampus organiseert komende maanden open dagen. Hier kun je meelopen met diverse experts uit het bomenvak. De eerste kennismakingssessie is op 16 februari bij Aeres Almere.

Met het groeien van het aantal bomen en de toegenomen waarde die we aan bomen in de bebouwde omgeving toekennen, stijgt de vraag naar goed opgeleide boomexperts. In samenwerking met Aeres MBO Almere biedt BomenCampus een complete en praktische vakopleiding aan. Trainees ontwikkelen alle vaardigheden die passen bij modern boombeheer.

Opgeleid tot boomexpert

BomenCampus verzorgt een maatwerkopleiding op mbo 4-niveau waarin de trainees worden opgeleid tot boomexpert. Het vakgebied rond bomen in het stedelijk gebied staat in al zijn facetten centraal. Zo leren de trainees over boombeheer, onderzoek, inspectie en onderhoud. De opleiding besteedt ook nadrukkelijk aandacht aan kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, contractvorming en klimaat.

Aan de slag

In dit concept volgen studenten niet alleen een opleiding, maar hebben ook meteen een betaalde baan via BomenCampus. Om zich direct in de praktijk te kunnen ontwikkelen tot boomexpert, gaan de studenten aan de slag bij gespecialiseerde bedrijven en overheden.

Op 16 februari, 23 maart, 13 april, 11 mei en 1 juni vinden kennismakingssessies plaats in Almere. Aanmelden voor deze sessies kan via www.bomencampus.nl/kom-kennismaken.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster