Vorige

Training Seizoenenborder maken voor professionals

Beeld
Shutterstock

Vakblad Tuin en Landschap organiseert samen met Miranda Spaan een training Seizoenenborder voor professionals. Tijdens deze training doe je plantenkennis op en leer je meer variatie aan te brengen in je beplantingskeuze.

In de training ga je stap voor stap aan de slag met het maken van een seizoenenborder. De bedoeling van een seizoenenborder is dat er zo lang mogelijk bloei is gedurende het jaar.

Combinaties

In de training wordt gewerkt met bloembollen, en met planten die lang bloeien of door hun blad en zaden een mooie sierwaarde hebben voor de tuin. Ook leer je hoe je mooie combinaties van planten kunt maken.

Aan de hand van een stappenplan, een presentatie met foto’s en handige schema’s, wordt uitgelegd hoe je een beplantingsplan maakt en waar je op moet letten voor de keuze van de beplanting.

Aanmelden

De training wordt gegeven op de volgende locatie: Boerderij Galesloot VOF, Reeweg 5 in Nederhorst den Berg. Er is keuze uit de volgende data: vrijdag 17 februari of dinsdag 21 februari. Op beide dagen duurt de training van 10:00 tot 16:00 uur, inclusief lunch.

De training kost €195 (excl. btw). Abonnees van Tuin en Landschap betalen €175 (excl. btw). Aanmelden voor de training kan via PlatformGroen.

Opgegroeid tussen het groen

Miranda Spaan is opgegroeid tussen het groen, op een authentieke en ambachtelijke kwekerij van eenjarige en vaste planten. Dit familiebedrijf is vandaag de dag bekend als Kwekerij Krijn Spaan. Hier worden de planten nog met de hand gezaaid en gestekt.

Miranda werd in 2014 uitgeroepen tot Tuinvrouw van Noord-Holland. In 2020 werd ze groenambassadeur van Koninklijke VHG en maakte een imagocampagne rond de meerwaarde van de groenprofessional. Ze werkt al jaren samen met beplantingsspecialist en groenauteur Modeste Herwig in diverse workshops.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster