Vorige

Voorjaarsbeurs van Landgard verhuist in 2025 naar IPM Essen

Tekst
Beeld
Ron Barendse

De voorjaarsbeurs van Landgard verhuist volgend jaar van Oberhausen naar IPM Essen. Voor IPM betekent dit dat zij voor het eerst een lagenbeurs binnen haar poorten krijgt.

Landgard en IPM Essen noemen de verhuizing van de voorjaarsbeurs van Landgard een manier om synergie tussen de partijen te behalen. Tijdens IPM kunnen bezoekers zich onder andere oriënteren op nieuwe producten en op de voorjaarsbeurs van Landgard kunnen zij deze ook direct orderen. IPM Essen 2025 vindt plaats van 28 tot en met 31 januari.

Oberhausen

De laatste voorjaarsbeurs van Landgard werd op 21 en 22 januari gehouden in de cash-and-carry vestiging van Landgard in Oberhausen. Door de verhuizing naar IPM vindt de komende voorjaarsbeurs een week later in het jaar plaats.

In Oberhausen stonden in januari 150 plantenkwekers uit onder andere Duitsland, Nederland, Italië en Denemarken. Op deze voorjaarsbeurs waren zo’n 3.000 monsterpartijen te zien.

De voorjaarsbeurs van Landgard vond eerder plaats tijdens Spoga+Gafa in Keulen, zoals hier in 2016. De laatste drie jaar vond de beurs plaats in Oberhausen en de komende editie vindt plaats tijdens IPM Essen 2025.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster