Vorige

Zomereditie IPM trekt zo’n 15% van aantal standhouders wintereditie

Tekst

Op 13 en 14 juni vindt in Essen de IMP Summer Edition plaats. De beurs telt zo’n 200 standhouders, tegen ruim 1.500 in de winter. De boomkwekerijsector wordt vertegenwoordigt door z’n 20 standhouders uit meerdere landen.

In totaal nemen zo’n 20 vertegenwoordigers van de boomkwekerijsector deel aan de IPM Summer Edition. Uit Duitsland zijn dit onder andere Heinje Baumschulen, Zu Jeddeloh Pflanzen en Wilhelm Ley Baumschulen. Uit België is dit Sylva Nurseries en uit Nederland staan onder andere Van den Berk Boomkwekerijen en Menkehorst op de beurs.

Bizz Holland met twee deelnemers

Tijdens de IPM Summer Edition presenteert Bizz Holland zich met twee kwekers: Fruithof en De Jong Plants. Een heel verschil met de wintereditie waarbij jaarlijks ruim 50 kwekers onder de vlag van Bizz Holland deelnemen. „Veel van onze vaste deelnemers hebben andere keuzes gemaakt”, zegt Jos van Lint, directeur van Proba en verantwoordelijk voor de Nederlandse Bizz Holland-inzending. „Voor laanbomen en bos- en haagplantsoenkwekers geldt dat deze hun producten bij voorkeur in een ander jaargetijde onder de aandacht brengen. Daarnaast zijn er in de week van de IPM Summer Edition al veel andere activiteiten, zoals open dagen.”

Van Lint zegt in aanloop naar de beurs. „We verwachten vooral thuispubliek, uit Duitsland dus. Elkaar ontmoeten en op die manier een teken van leven afgeven. Op naar januari, daar is onze focus op gericht. Met deze actie stellen we onze positie in hal 8 veilig. Ik sta er niet gek van te kijken als De Jong Plants en Fruithof een prima beurs gaan draaien. We gaan het beleven.”

Podiumdiscussie

Op maandag 13 juni vindt een podiumdiscussie plaats, in het Duits, over onder andere turfvervangers, herbruikbare transportverpakkingen en nieuwe marketingtrends. 

Kijk hier voor mee informatie over IPM Summer Edition.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster