Vorige

GrootGroenPlus in de startblokken op nieuwe locatie

Beeld
GrootGroenPlus

Van 4 tot en met 6 oktober staat vakbeurs GrootGroenPlus op de agenda. Dit jaar vindt de beurs voor het eerst plaats op het Business Centre Treeport.

Op GrootGroenPlus staan ruim 260 kwekers, handelaren, leveranciers van machines en toeleveranciers uit Nederland en België. De beurs vindt dit keer niet plaats in Zundert, maar verhuist naar de nieuwe locatie op het Business Centre Treeport op de grens van België en Nederland aan de A16/E19.

Bezoekers kunnen de route naar de beurs downloaden via onderstaande QR-code:

Voorbereiding verloopt voorspoedig

Beursvoorzitter David Bömer zegt op vrijdagmiddag dat de voorbereidingen voorspoedig verlopen. „Ik ben enthousiast over de nieuwe locatie. De overstap zit al jaren in de pijplijn en ik ben blij dat het nu zover is.”

Over de voordelen van de nieuwe locatie zegt hij: „Voor veel standhouders is de bereikbaarheid verbeterd doordat de beurs dicht bij de snelweg ligt. Ook is het beursgebouw rondom bereikbaar en dat is zowel bij de op- als afbouw makkelijk werken. Voor bezoekers geldt dat zij dichterbij kunnen parkeren dan zij voorheen gewend waren.”

„Maar”, zegt Bömer. „Ik ben niet alleen enthousiast over de nieuwe locatie hoor, dat was ik ook over de oude locatie. Daar hebben we ook jarenlang met veel plezier gezeten.”

Programma GrootGroenPlus

Op woensdag vindt om 11 uur de uitreiking plaats van de KVBC-awards door Ronald Houtman. Deze awards worden toegekend naar aanleiding van gehouden veldkeuringen. (locatie R125)

Op woensdag vindt om 14.25 uur de uitreiking plaats van de KVBC-nieuwighedenkeuring. Aansluitend de uitreiking van de Green Grand Prix. (locatie R125)

Op donderdag vind van 15 tot 16 uur de aftrap en uitleg plaats van Rootz, het Zundertse opleidingcentrum. (locatie: Plot Rootz)

Op vrijdag van 11 tot 11.30 uur houdt John van Ruiten, directeur Naktuinbouw een presentatie over invasieve exoten, autochtoon materiaal en duurzame genetica. (locatie: Perskamer)

Bekijk hier het hele programma van GrootGroenPlus.

Varb toont aanbod op schermen op de beursvloer

Nieuw dit jaar is dat Varb het productaanbod van standhouders zichtbaar maak via grote interactieve schermen op de beursvloer. Een week voor de fysieke beurs is het actuele aanbod zichtbaar op de website en de beurs-app van GrootGroenPlus, en dit tot 21 oktober.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster