Vorige

Zundert Floreert wint Aandeslag-Trofee

Tekst
Beeld
Zundert Floreert

Met Zundert Floreert is de gemeente Zundert de winnaar van de Aandeslag-Trofee 2022. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de gemeente die zich dat jaar het beste heeft ingezet qua voorbereiding op de Omgevingswet.

In december werd bekend dat de gemeente Zundert voor de Aandeslag-Trofee was genomineerd. Nu volgt daarop de daadwerkelijke winst van deze prijs.

Het project Zundert Floreert is gelanceerd om de uitdagingen in het buitengebied van de gemeente aan te pakken. Gemeente, bedrijven, dorpsraden, bewoners, brancheorganisaties, provincie en waterschap zijn om tafel gegaan om tot gezamenlijke oplossingen te komen.

Gemeenschap is winnaar

De gemeente Zundert benadrukt tegenover De Boomkwekerij dat om die reden de gemeenschap van de gemeente Zundert als winnaar moet worden gezien; en niet alleen de bestuurlijke organisatie. „Zundert Floreert is namelijk ook van de dorpsraden, inwoners, ondernemers, belangenorganisaties en provincie en waterschap.”

Om die reden nam een brede groep betrokkenen de prijs in ontvangst van minister De Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Onder hen waren ook David Bömer (Treeport), Susan van Ostaayen (ZLTO Zundert-Rijsbergen) en René Rijken (Waterschap Brabantse Delta).

Prijsuitreiking van de Aandeslag-Trofee 2022 door minister Hugo de Jonge (uiterst rechts). Vooraan, met de trofee in handen Janneke van Bladel en Marien Provoost (Gemeente Zundert). Daarachter vlnr: Floor Naus, David Bömer, René Rijken, René Renne, Susan van Ostaayen.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster