Vorige

Acer campestre Street Pillar beste houtige gewas IPM 2023

Beeld
Plantipp

Acer campestre ’Ruijgrok’ (Street Pillar), ingezonden door Concept Plants, werd door de jury op IPM Essen 2023 uitgeroepen tot de beste nieuwigheid in de categorie Houtige gewassen. Bij de kuipplanten won Mangave Mad about Mangave, ingezonden door Gootjes-AllPlant, de titel.

In totaal werden in zes categorieën de beste inzendingen gekozen. Dit jaar werd er geen winnaar benoemd bij de vaste planten. In alle categorieën was het aantal inzendingen beperkt. Per categorie waren er maximaal zes inzendingen. Januari blijkt toch een lastige tijd voor het inzenden van plantaardige noviteiten.

Show your Colours

Rosa Rosy Boom Colour Change van Handelskwekerij Heinje is op de vakbeurs IPM Essen bekroond met de Show Your Colour Award IPM 2023. Het publiek kon in de stand van BIZZ Holland middels een muntje kiezen welke inzending zij het beste vonden. Samen met het oordeel van de vakjury bepaalde uiteindelijk wie de winnaar was.

Rosa Rosy Boom Colour Change van Handelskwekerij Heinje is op de vakbeurs IPM Essen bekroond met de Show Your Colour Award IPM 2023.

Ook hier bleek het echter lastig om de waarde van de planten te demonstreren op de winterbeurs en moesten vooral etiketten en flyers het publiek overtuigen van de verkoopwaarde.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster