Vorige

Groene Sector Vakbeurs

Op 9, 10 en 11 januari 2024 staat Evenementenhal Hardenberg weer volop in het teken van groen tijdens de 24e editie van De Groene Sector Vakbeurs: Hét kennis- en netwerkmoment voor de groenbranche.

Ruim driehonderd exposanten staan straks weer klaar om alle groenprofessionals deze drie dagen te verwelkomen in hun stands. Tijdens de afgelopen editie kwamen meer dan 16.000 groenprofessionals bijeen, waaronder hoveniers, groenvoorzieners, tuin- en landschapsarchitecten en vertegenwoordigers van overheden.

Duurzaamheid, levend groen en tuininrichting

De hoofdthema's van de Groene Sector Vakbeurs 2024 zijn: duurzaamheid, levend groen en tuininrichting. Deze onderwerpen zullen zowel vóór als tijdens de beurs uitgebreid aan bod komen.

Duurzaamheidspark

Duurzaamheid speelt een centrale rol tijdens komende editie. Samen met Hortipoint, uitgever van Tuin+Landschap en De Boomkwekerij, wordt het Duurzaamheidspark geïntroduceerd. Deze is te vinden in hal 3. Dit initiatief biedt exposanten de mogelijkheid om op unieke manier hun duurzame producten te presenteren aan de gehele groene sector. Daarnaast biedt het park beleving voor de bezoekers.

Op deze locatie zal ook weer de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland plaatsvinden.

Tunnel van de Toekomst

Evenals in voorgaande jaren, zullen ook dit jaar weer de Innovatie Awards worden uitgereikt. Een nieuwe toevoeging dit jaar is de 'Tunnel van de Toekomst', waar bezoekers de kans krijgen om mede te bepalen welke innovatie de prijs verdient in de categorieën Groene Inrichting en Tuin & Park Mechanisatie.

Bezoekers kunnen alle innovaties bekijken in de Tunnel van de Toekomst en vervolgens hun stem uitbrengen met behulp van hun Smart Badge.

Gerelateerde content

Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster