Vorige

Groene Sector Vakbeurs breidt uit met achtste beurshal

Beeld
Seijbel Photography

De komende editie van De Groene Sector Vakbeurs op 9, 10 en 11 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg breidt uit met een achtste beurshal. De huidige beursvloer is zo goed als volgeboekt en de beursorganisatie wil met deze uitbreiding meer bedrijven de kans geven zich te presenteren.

„De belangstelling voor de 2024-editie is enorm”, zegt Sanne de Vries, accountmanager van De Groene Sector Vakbeurs. „Wij willen natuurlijk geen bedrijven teleurstellen en daarom hebben we besloten om ook onze vernieuwde achtste beurshal in te zetten. Deze achtste beurshal is afgelopen jaar volledig gemoderniseerd en staat rechtstreeks in verbinding met onze eerste beurshal.”

Foodcourt

Ook wordt in deze vernieuwde achtste beurshal een sfeervol, groot foodcourt ingericht voor bezoekers. Dat wordt ook gedaan in hal 7. Daarmee worden de buffetpunten gecentraliseerd, zodat deze beter vindbaar zijn en niet meer her en der over de beursvloer verspreid zijn.

De hoofdthema’s van de komende editie spelen in op actualiteiten binnen de groensector: duurzaamheid, levend groen en tuininrichting. Deze thema’s worden zowel vóór de beurs tijdens het kennisprogramma als tijdens de beurs behandeld met verschillende themapleinen en het aanbod exposanten.

Duurzaamheidspark

Een nieuw initiatief is Het Duurzaamheidspark in Hal 3 dat is opgezet in samenwerking met mediapartner Hortipoint, uitgever van onder andere Tuin+Landschap en De Boomkwekerij. Dit park biedt exposanten een platform om hun duurzame producten te presenteren aan de sector.

De Vries: „Wij vinden duurzaamheid enorm belangrijk, daarnaast willen wij de bezoeker graag beleving bieden op de beursvloer. Daarom kunnen bezoekers dit jaar door het aangelegde Duurzaamheidspark lopen en ondertussen geïnformeerd en geïnspireerd worden door de deelnemende exposanten. Het Duurzaamheidspark is opgezet in samenwerking met mediapartner Hortipoint. Zij organiseren gedurende de beurs een aantal sessies waar kennisdeling centraal staat”, besluit De Vries.

Bezoeken

De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 januari 2024 van 13.00 tot 21.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Kijk voor meer info op www.groenesector.nl.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er
Registreren

Selecteer een van de demo’s en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformGroen

Onbeperkt gebruik maken van PlatformGroen?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij.

Heeft u een abonnement op Tuin en Landschap en/of De Boomkwekerij, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster